video nesimțire fără margini - sibieni surprinși când scuipă cojile de semințe într-un loc de joacă

Trei sibieni au reușit să dea un mare exemplu de ”așa nu”.

Zilele trecute s-au odihnit pe o bancă de la locul de joacă de pe Calea Turnișorului. Trist este că nu au făcut doar asta, ci le-au și arătat copiilor din zonă cum să scuipe cu grație cojile semințelor. Evident, pe jos.

Două femei și un bărbat s-au relaxat la soare, într-un loc de joacă. Au dat semne și că au lipsit de la lecțiile de bună purtare, pentru că dup ce și-au scos semințele din buzunar le-au spart între dinți, iar cu cea mai mare relaxare posibilă au scuipat cojile pe jos. Și au ținut-o așa minute bune, până când în fața lor s0a așternut un strat consistent. De față era și un adolescent care să sperăm, și-a dat seama că nu e tocmai frumos să facă asta și nu va copia gestul pe viitor.

În astfel de situații, dacă sunt prinși exact cu coaja între dinți de un polițist local, cei care fac mizerie pot fi puși să adune, iar dacă refuză pot primi o amendă între 100 și 200 de lei.  Doar imaginile surprinse de camerele omologate ale Primăriei Sibiu pot constitui o probă pentru aplicarea amenzii.

Anul trecut polițiștii locali au aplicat 209 amenzi sibienilor care au aruncat pe jos mucuri de țigări sau coji de semințe. Valoare amenzilor a fost de 24.850 de lei. Anul acesta s-au aplicat 63 de amenzi în valoare de 7450 de lei.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. cand se va scoate din lege prostia aia cu camerele omologate si orice proba sa fie luata pentru a se putea aplica o amenda lasand astfel ca cel vinovat sa isi demonstreze nevinovatia sa vedem atunci cum mai scot camasa…