sibiancă terorizată de iubit – a bătut-o și a spart un geam să intre la ea în casă
FOTO arhivă

O femeie din Tălmăcel a fost terorizată, în repetate rânduri, de concubin. Acesta a agresat-o în urmă cu câteva zile, motiv pentru care polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu. Omul nu l-a respectat și a intrat cu forța în casa ei, spărgând un geam. Acum a fost reținut pentru violență domestică.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, din satul Tălmăcel, a fost a fost reținut de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu. Acesta este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență domestică.

„În fapt, la data de 26 martie a.c., o femeie din localitatea Tălmăcel a solicitat intervenția polițiștilor, reclamând că este agresată de către concubin. În urma evaluării situației conflictuale, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu prin care, timp de 5 zile, s-a dispus ca bărbatul să păstreze o distanță de 50 de metri față de femeie și față de locuința acesteia”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În noaptea de 26 spre 27 martie, femeia a solicitat din nou intervenția polițiștilor, bărbatul fiind depistat în locuința femeii după ce ar fi spart un geam pentru a pătrunde în casă.

A doua zi, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Tălmaciu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.

Ultima oră

Comentariul meu