bătrânel găsit fără suflare la cisnădie - a fost bătut până a murit
foto: arhivă

Un bărbat în vârstă de 74 de ani a fost găsit fără suflare în locuința lui din orașul Cisnădie. Sursele Ora de Sibiu spun că sibianul ar fi fost bătut până a murit de către o persoană despre care, la acest moment, nu se cunosc detalii.

Sibianul locuia în orașul Cisnădie. În cursul serii de duminică, acesta a fost bătut de către o persoană. Loviturile primite au fost atât de puternice încât bărbatul nu a supraviețuit. Oamenii legii l-au găsit, luni dimineața, fără suflare chiar în locuința lui. 

Sursele Ora de Sibiu spun că inițial, în urma primelor cercetări, nu ar fi fost indicii care să conducă că bărbatul ar fi fost victima unei infracțiuni. Însă, în urma rezultatului autopsiei, s-a constat că există posibilitatea ca decesul omului să fi survenit în urma unor lovituri cauzatoare de moarte. 

În prezent cercetările sunt derulate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu, iar dosarul urmează să fie declinat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Contactat de redactorul Ora de Sibiu, prim procurorul Ion Veștemean, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, a declarat că dosarul nu a ajuns încă la ei, astfel că detaliile despre acest caz vor veni în cursul zilelor următoare. 

Ultima oră

Comentariul meu