foto: accident provocat intenționat în sibiu de un șofer irascibil - „m-a acroșat și a fugit”

O șoferiță din Sibiu a fost implicată într-un accident, duminică seara, în apropierea sensului giratoriu dintre străzile Nicolae Teclu și Constituției. Evenimentul rutier ar fi fost provocat în mod intenționat de către un bărbat aflat la volanul unei autoutilitare, care a fugit fără rușine. 

Mașina unei femei a fost grav avariată, duminică seara, într-o tamponare provocată de un șofer recalcitrant. Aceasta a povestit, pentru Ora de Sibiu, de la ce a pornit totul. Femeia spune că individul era preocupat mai degrabă de telefonul mobil decât de șofat. 

„Aseară (n.red.: duminică), în jurul orei 21:00, am avut un incident cu un șofer de autoutilitară de culoare albă cu prelată gri înmatriculată în Vâlcea. Totul a început undeva în zona Terezian, în sensul giratoriu. Eu veneam dinspre malul Cibinului, de pe strada Râului, moment în care el a intrat brusc și mi-a tăiat calea. L-am evitat astfel încât să nu ne lovim și am intrat pe trotuar. Ulterior, mi-am continuat drumul și, mergând înspre strada Nicolae Teclu, i-am făcut flash-uri fiindcă era cu telefonul în mână și i-am spus să fie atent la trafic. Mi-a răspuns <<Ce-ți trebuie, tu?>>, moment în care soțul s-a enervat și i-a răspuns că ar trebui să fie atent la trafic, nu la telefon. El, foarte recalcitrant, a încercat în fața fostei fabrici Drapelul să mă acroșeze, eu fiind pe banda 2, el pe banda 1. L-am evitat și mi-am continuat drumul. Apoi, la intersecția cu Constituției, m-a acroșat direct pe partea dreaptă, după care a fugit de la locul accidentului”, povestește R.M., sibianca acroșată. 

foto: accident provocat intenționat în sibiu de un șofer irascibil - „m-a acroșat și a fugit”

Femeia spune că a sunat la poliție, după care, la recomandarea oamenilor legii, s-a deplasat la sediul Biroului Rutier din Sibiu pentru a depune plângere. Aceasta a furnizat și numărul de înmatriculare al autoutilitarei. 

În urma incidentului, nici șoferița, și nici soțul ei aflat pe locul din dreapta, nu au fost răniți. Mașina în schimb a fost puternic avariată. „Mașina e avariată, a fost lovită portiera spate dreapta, portiera față dreapta și pragul. Mă bucur că nu erau copiii cu noi în mașină. Ar fi putut să ne omoare sau, din cauza lui, noi să omorâm noi pe cineva”, mai spune sibianca. 

Ultima oră

Comentariul meu