update: fetiță găsită singură pe stradă în sibiu - mama micuței: „a fost o clipă de neatenție”

O fetiță a fost găsită, luni dimineața, singură pe o stradă din Sibiu. Micuța nu vorbește foarte bine și nu mai știe să ajungă acasă. Aceasta a fost preluată de un echipaj de poliție de la Ordine Publică aflat în zonă, fiind dusă în siguranță la DGASPC, acolo unde se încearcă găsirea familiei.

UPDATE

„Fetița a fost preluată de părinți. Mama acesteia le-a declarat colegilor că a fost o clipă de neatenție”, spune Beatrice Muntean, purtătorul de cuvânt al DGASPC Sibiu. 

Cât despre fetiță, aceasta este în siguranță și a fost fericită când a revăzut-o pe mama ei. 

Știrea inițială

Micuța, care are trei ani și jumătate, a fost găsită luni dimineața pe strada Semaforului din municipiul Sibiu. Îmbrăcată mult prea subțire pentru temperaturile de acum, copila era dezorientată și nu știa cum să ajungă înapoi acasă.

Un echipaj de poliție de la Biroul Ordine Publică – Poliția Municipiului Sibiu a găsit-o pe fetiță. Aceasta a fost predată reprezentanților DGASPC pentru derularea activităților specifice în vederea găsirii părinților sau aparținătorilor.

Micuța nu vorbește foarte bine, astfel că, de dimineață, autoritățile nu aveau încă o pistă.

„Minora este găzduită în cadrul Centrului de Primiri Regim de Urgență Prichindelul Sibiu. În cazul în care, în cursul zilei de astăzi, părinții nu se vor prezenta la sediu pentru a o prelua, vom dispune o măsură de protecție”, a precizat, pentru Ora de Sibiu, Beatrice Muntean, purtătorul de cuvânt al DGASPC Sibiu.

Pe rețelele de socializare, în grupurile de mămici, a fost distribuită o postare pentru a-i găsi micuței familia.

Sursa foto: Sorina Monica Ruja/Facebook

Ultima oră

Comentariul meu