bărbat găsit carbonizat în urma unui incendiu de vegetație în bihor - avertisment de la isu sibiu
Sursa Foto - ISU Crișana

Un bărbat a fost găsit carbonizat în urma unui incendiu de vegetație în Bihor. ISU Sibiu atrage atenția ca populația să respecte interdicţiile privind focul deschis.

CITEȘTE ȘI – Pompierii sibieni sunt epuizați – Un nou val de incendii de vegetație în 12 localități din Sibiu

Un bărbat a fost găsit carbonizat la locul producerii unui incendiu de vegetație uscată care s-a manifestat pe o suprafață de circa 10 hectare, în localitatea Picleu, comuna Brusturi, județul Bihor, informează ISU.

Apelul care sesiza incendiul și o posibilă victimă a fost primit la ISU Bihor luni în jurul orei 14.30, moment în care au fost tirmiși de urgență pompierii militari.

Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au descoperit trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani.

Ce transmite ISU Sibiu în contextul incendiilor de vegetație tot mai dese

„Atragem atenția populației, să respecte interdicţiile privind focul deschis, mai ales în această perioadă când condiţiile meteorologice favorizează răspândirea flăcărilor!
Astfel de intervenții sunt dificile, deoarece de cele mai multe ori, autospecialele pompierilor nu pot ajunge în zona focarelor de incendiu din cauza lipsei căilor de acces. De asemenea există riscul de a nu avea surse de alimentare cu apă în zonă sau suprafața care arde să fie foarte mare,” transmite Inspectoratul General pentru Situații de Urgență(ISU Sibiu) pe pagina sa de Facebook.

bărbat găsit carbonizat în urma unui incendiu de vegetație în bihor - avertisment de la isu sibiu

 

Ultima oră

Comentariul meu