o refugiată din ucraina s-a înecat în piscina unui hotel din satu mare
Foto presasm.ro

O femeie de 56 de ani, refugiată din Ucraina, a murit sâmbătă seara, înecată în piscina hotelului din Tășnad, Satu Mare, unde era cazată. Echipajele de prim ajutor chemate la fața locului nu au mai putut face nimic pentru ucraineancă.

Un femeie din Ucraina, în vârstă de 56 de ani, a decedat după ce s-a înecat în piscina interioară a unui hotel din stațiunea Tășnad. Victima se afla singură în piscină în momentul producerii tragediei, scrie presasm.ro

PFemeia a fost resuscitată minute în șir de echipajele medicale sosite la fața locului. Aceasta era cunoscută cu probleme de sănătate, respectiv hipertensiune arterială.

Polițiștii fac cercetări pentru a determina circumstanțele în care s-a petrecut incidentul. Femeia se afla cazată in hotel din data de 9 martie. In hotelul respectiv erau cazați doar refugiați din Ucraina. În cauză nu sunt suspiciuni de omor.

Corpul neînsuflețit va fi depus la Prosectura Spitalului județean Satu Mare in vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzelor care au dus la decesul femeii.

Ultima oră

Comentariul meu