tânăr din avrig amendat de primărie - a rupt un leagăn

Un tânăr din Avrig are se scos din buzunar o sumă frumușică. Este amenda dată de Poliția Locală din Avrig, după ce băiatul a fost văzut pe camerele de supraveghere în timp ce rupea un leagăn dintr-un loc de joacă.

Z. R., de 18 ani, de pe Strada Râului din Avrig, a rupt un leagăn pentru copii, în timp ce se afla în parcul de la intersecția străzilor Unirii și Prundu Mic. Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă și a fost vizitat la scurt timp de un echipaj al Serviciului de Poliție Locală, în vederea întocmirii procesului verbal de contravenție.

Z. R. și-a recunoscut fapta și a primit o amendă de 2000 de lei, pe care trebuie să o plătească în termen de 30 de zile.

„Este revoltător să constatăm în fiecare zi că unii dintre concetățenii noștri se distrează distrugând bunuri publice. Asta nu e doar lipsă de educație ci și o dovadă de lipsă de respect față de comunitatea în care trăiesc. Ne vom asigura că cei care distrug, vor și plăti pagubele produse”, dă asigurări primarul Adrian David.

Ultima oră

Comentariul meu