biden despre putin - ”este un măcelar”

Președintele SUA Joe Biden l-a numit pe președintele rus Vladimir Putin un „măcelar” după ce a vizitat sâmbătă refugiații ucraineni din Polonia. Întrebat de reporteri la ce s-a gândit văzându-i pe refugiați, Biden a răspuns: „Este un măcelar”.

În timpul scurtei sesiuni de întrebări și răspunsuri de la Stadion Narodowy, Biden a povestit că a mai fost în locuri ca acesta în viața sa, dar a spus că este mereu surprins de „profunzimea și puterea spiritului uman”, scrie mediafax.ro

„Este incredibil, este incredibil. Vedeți toți acei copii mici. Vreau doar să îi îmbrățișez, vreau doar să le mulțumesc”, a spus el.

Președintele SUA s-a întâlnit cu refugiații ucraineni din Polonia.

O femeie cu care Biden a vorbit i-a spus că se află acolo cu fiica ei, dar că soțul și fiul ei s-au întors în Ucraina să lupte.

„Este înspăimântător”, i-a spus Biden, conform CNN.

Biden a avut trei zile de întâlniri cu aliaţii din G7, Europa şi NATO, iar vineri a vizitat trupele americane din Polonia. Sâmbătă, el s-a întâlnit cu preşedintele polonez Andrzej Duda și a vizitat un centru de primire a refugiaţilor de pe stadionul naţional din Varşovia.

Ultima oră

Comentariul meu