video: polițiștii au avut parte de o surpriză - au primit cadou un tort de la elevii școlii „ferdinand”

„Albinuțele” din clasa a III-a de la Școala Gimnazială „Regele Ferdinand” din municipiul Sibiu au reușit să aducă zâmbetul pe chipurile polițiștilor sibieni. Micuții, împreună cu învățătoarea lor, le-au dăruit oamenilor legii un tort personalizat, flori, dar și desene făcute de ei.

video: polițiștii au avut parte de o surpriză - au primit cadou un tort de la elevii școlii „ferdinand” video: polițiștii au avut parte de o surpriză - au primit cadou un tort de la elevii școlii „ferdinand”

De Ziua Poliției Române, elevii clasei a III-a B de la Școala Gimnazială „Regele Ferdinand” din Sibiu le-au făcut o bucurie oamenilor legii. Micuții s-au dus în Piața Habermann, împreună cu învățătoarea lor, și le-au făcut o surpriză polițiștilor.

„Cuvintele sunt de prisos în astfel de momente! Doamna Maior Cristina Diana alături de elevii clasei a III-a B, Școala Gimnazială Regele Ferdinand, ne înclinăm în fața unui asemenea gest!”, este mesajul publicat de polițiști pe pagina de Facebook.

video: polițiștii au avut parte de o surpriză - au primit cadou un tort de la elevii școlii „ferdinand”

Elevii fac parte din „Clasa Albinuțelor”, iar învățătoarea lor este cunoscută pentru orele interactive pe care le are cu micuții. Aceștia sunt fascinați și dornici să învețe, zi de zi, lucruri interesante într-un mod atractiv.

Sursa foto: Clasa Albinuțelor/Facebook

Ultima oră

Comentariul meu