spectacol pe patru roți la ocna sibiului - pasionații de mașini tunate își dau întâlnire în aprilie

Trei tineri pun județul Sibiu pe harta evenimentelor cu mașini modificate. La începutul lunii aprilie, aceștia organizează un show de zile mari, unde se vor aduna pasionații și proprietarii de autoturisme tunate. Spectacolul pe patru roți este deschis publicului, iar accesul pentru copii este gratuit. 

Prima ediție a evenimentului X-Treme Tuning Show are loc anul acesta, în perioada 8-9 aprilie. Organizatorii sunt trei sibieni, pasionați de mașini tunate. 

„Suntem trei băieți pasionați de mașini modificate. În ultimii cinci ani, în județul Sibiu nu au mai existat astfel de evenimente, astfel că ne-am gândit să facem noi unul. Cu toții avem mașini modificate și am participat în toată țara la evenimente de genul acesta. Fiindcă ne aflăm în centrul țării, ne-am gândit că poate fi un moment prielnic să adunăm oameni din toată România aici”, spune George, unul dintre organizatori. 

spectacol pe patru roți la ocna sibiului - pasionații de mașini tunate își dau întâlnire în aprilie

Evenimentul X-Treme Tuning Show va urma să aibă loc în Ocna Sibiului, în parcarea din zona lacurilor. Vizitatorii vor avea ocazia să vadă mașini modificate, dar să admire și spectacolul pe patru roți pe care îl vor oferi proprietarii acestora. 

Organizatorii au pregătit și patru probe pentru participanți. „Best Static”, „Best Airride”, o probă „funny” și „Exhaust Battle”. Concurenții vor avea ocazia să demonstreze cine are cea mai gălăgioasă mașină, dar și cel mai jos autoturism. 

Persoanele care doresc să participe la eveniment în calitate de concurenți trebuie să țină cont de câteva detalii importante. Informații suplimentare se găsesc pe pagina de Facebook a evenimentului. Până acum, și-au confirmat prezența pasionați auto din județele Mureș, Galați, Argeș, Dolj, Vrancea, dar și din București. 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu