recomandări de weekend - concert 5gang, petreceri și maraton de filme la cine gold

La Sibiu se anunță un weekend plin de evenimente, atât pentru adulți, cât și pentru copii, de la spectacole de teatru, la concerte și petreceri.

Dacă vrei să petreci începutul weekend-ului alături de copilul tău, la Cine Gold va rula sâmbătă animația  „Roșu Aprins”, care o prezinta pe Mei Lee, o tânără încrezătoare, ciudățică, în vârstă de 13 ani, care trebuie sa se împartă între viața haotica de adolescenta și cea de fată cuminte a mamei. Si, de parca toate schimbările adolescentei nu ar fi fost suficiente, de fiecare data când devine prea entuziasmata, tânăra se transforma într-un uriaș panda roșu.recomandări de weekend - concert 5gang, petreceri și maraton de filme la cine gold

Totodată, la categoria adulți, Cine Gold prezintă comedia „Odată pentru totdeauna”, avându-i actori pe Smiley, Ada Gales, Celina Enea.

„Odată Pentru Totdeauna” spune povestea unui regizor de succes, Alex, care trece printr-o perioada a vieții sale in care se lupta cu depresia, în ciuda succesului pe care îl are in plan profesional. După ce îți anunță familia că se reîntoarce în satul natal, ei decid sa îl urmeze, si doar cu ajutorul lor reușește să depășească momentele dificile.

recomandări de weekend - concert 5gang, petreceri și maraton de filme la cine gold

Duminică, puteți viziona la Cine Gold musical-ul Marry Me, avându-i ca actori pe Owen Wilson, Jennifer Lopez, Maluma.

Plin de melodii originale intepretate de Jennifer Lopez si de starul mondial de muzica latina Maluma, „Marita-te cu Mine” ii are ca protagoniști pe Lopez in rolul vedetei Kat Valdez si pe Owen Wilson in rolul lui Charlie Gilbert, un profesor de matematica – doi străini care accepta sa se căsătorească și de-abia apoi sa se cunoască. O poveste de dragoste puțin probabila dintre doi oameni diferiți care caută ceva real într-o lume in care valoarea se bazează pe like-uri si fani. „Marită-te cu Mine” este o comedie romantica moderna despre celebritate, căsătorie și rețelele sociale.

Tot la Cine Gold, puteți viziona drama „Belfast”, ce spune povestea unui băiețel care, împreuna cu familia lui din clasa muncitoare, se trezește înconjurat si copleșit de violentele care izbucnesc in Belfast, Irlanda de Nord, la sfârșitul anilor ’60.

recomandări de weekend - concert 5gang, petreceri și maraton de filme la cine gold

Dacă îți dorești să ai un weekend activ, iar pandemia te-a ținut departe de trupa favorita în ultimii ani, stai fără grijă. 5Gang revin în 2022 cu o serie de concerte.

Pe 27 martie 5Gang vine  la Sibiu, concertul va avea loc la Sala Transilvania,

La categoria petreceri, sâmbătă, la Cotton, vine DJ-ul Johnny Damix, care promite o atmosferă incendiară. Intrarea este liberă pentru fete, iar pentru băieți prețul este de 20 de lei.

Dacă ești fan muzică live, la Gatsby, are loc pe 26martie, începând cu ora 18:00, un concert live.

„ Vom intra în atmosfera Vocea României și Superstar cu Ana Maria Ioana  voce și Cristian Lupașcu chitara

Te așteptăm alături de oamenii dragi să petrecem o seara faina

Te vom surprinde cu cocktail-uri și băuturi exclusive pe gustul tău  împreună cu preparate  din meniul internațional

Atmosfera va fi superbă” transmit organizatorii.

recomandări de weekend - concert 5gang, petreceri și maraton de filme la cine gold

Pentru copii, la Teatrul pentru Tineret și Copii Gong, are loc spectacolul de tatru „Da Yang şi Prinţesa Da Yin”.

„Da Yang şi Prinţesa Da Yin” este un spectacol după o poveste orientală despre iubire şi curaj, în care regizoarea Eva Labadi Megyes foloseşte păpuşi inspirate din teatrul tradiţional japonez. Spaţiul de joc al piesei este nuanţat de muzica şi de elementele de decor vii şi funcţionale, fiind totodată un suport conceptual de reprezentare a personajelor – marionete bunraku şi al modului lor de exprimare – un liant în relaţie cu privitorii.

Eroul principal, pus în faţa a numeroase încercări şi primejdii, încearcă să răspundă idealurilor omenirii. Copiii vor descoperi lumea, iar adulţii vor redescoperi sentimentele de dragoste ce înnobilează fiinţa umană. Conceptul regizoral emoţionează şi ne reaminteşte că sufletul nostru este de natură divină.

 

recomandări de weekend - concert 5gang, petreceri și maraton de filme la cine gold

Dacă te-ai plictisit de atmosfera urbană, o plimbare în afara orașului poate fi o idee execelentă pentru weekend.

Pe 26 martie, la Miercurea Sibiului, la Muzeul Țării Secașelor sunteți așteptați cu „ Bucate și meșteșuguri din Țara Secașelor” între orele 10:00-15:00.

Bucate și meșteșuguri din Țara Secașelor reunește 7 producători tradiționali locali, care vin cu pâine de casă, dulcețuri, murături, miere de albine, brânzeturi și preparate din carne.
Totodată, se va organiza și un atelier de heraldică, susținut de specialiști din Muzeul ASTRA – secția Educație Muzeală și Conservare Restaurare. Atelierul este dedicat copiilor, iar aici vor fi confecționate steme cu simboluri tradiționale, pe piele de vită.   Pe lângă partea gastronomică și educativă, vizitatorii vor putea lua parte la vizite ghidate ale Muzeului Țării Secașelor, unul dintre cele mai noi muzee din România, inaugurat la data de 19 mai 2019, reprezentativ pentru istoria și cultura acestei zone.

recomandări de weekend - concert 5gang, petreceri și maraton de filme la cine gold

 

Ultima oră

Comentariul meu