mașinile implicate în accidente în sibiu vor fi ridicate de poliția locală
foto: arhivă

Autoturismele implicate în accidente rutiere pe raza municipiului Sibiu, care ocupă partea carosabilă, vor fi ridicate de autospeciala Poliției Locale. Un proiect de hotărâre în acest sens va ajunge pe masa consilierilor locali în ședința de la finalul lunii. 

Biroul Rutier Sibiu a solicitat ajutorul Poliției Locale. În cazul în care mașinile implicate în accidente rutiere pe raza municipiului Sibiu ocupă străzile, acestea ar putea fi luate de pe carosabil cu ajutorul autospecialei de ridicări. 

„La solicitarea Biroului Rutier Sibiu, autovehiculele implicate în accidentul rutier și care constituie un obstacol pe partea carosabilă, vor fi mutate de autospeciala de ridicări a Compartimentului Ridicări auto din cadrul Serviciului Public de Poliția Locală Sibiu, în condiții de siguranță, pe cât posibil pe aceeași stradă, într-un loc în care să nu încurce circulația rutieră și pietonală. Dispoziția de mutare va fi întocmită de către polițistul rutier din cadrul Biroului Rutier Sibiu”, se arată în proiectul de hotărâre supus votului consilierilor locali în ședința de la finalul lunii martie. 

Așa cum se arată în proiect, mașinile avariate vor fi ridicate și puse pe aceeași stradă în locuri unde să nu încurce circulația rutieră. 

Ultima oră

Comentariul meu