Un nou magazin de textile pentru casă se deschide în inima Sibiului din 25 martie. Noul showroom Decolis va oferi sibienilor perdele, draperii, covoare, sisteme de umbrire, diverse textile și accesorii pentru decorarea interioară. Toți sibienii care vor trece pragul magazinului Decolis în perioada 25 martie-25 aprilie vor beneficia de măsurători și montaj gratuit pentru orice perdea, draperie și / sau sistem de prindere achiziționat.

Vineri, 25 martie, Decolis Sibiu își va deschide porțile pentru public pe strada Onisifor Ghibu nr 1, la intersecție cu Șoseaua Alba-Iulia.

decolis sibiu: din 25 martie un nou magazin de textile și inspirație pentru casă ajunge la sibiu

De cum intri la Decolis, poti să vezi ce este diferit. Cei de la Decolis au inventat și au construit un sistem cu ajutorul căruia poți să testezi chiar tu diverse combinații de draperii și perdele sau alte textile – înainte de a decide ce se potrivește la tine acasă.

Daca ai amenajat vreodată, știi că socoteala din târg nu se potrivește mereu cu cea de acasă. E dificil să alegi combinații de culori și modele fără să vezi și să simți textilele înainte. În plus, ai nevoie de un ambient la dimensiuni reale pentru a fi sigur că faci o alegere bună și de o echipă de specialiști pentru a pune la punct detaliile mai tehnice: sistemele de prindere, sistemele de umbrire, măsurarea perdelelor și a draperiilor, croiala și montajul

Pentru aceste servicii, Decolis a construit o echipă calificată, specializată pe design interior care îți va ușura procesul de reamenajare. Vei beneficia de consultanță online sau în magazine, vei primi ajutor pentru dimensionarea textilelelor, pentru croiala pe dimensiune și montajul tuturor produselor direct la tine acasă.

Din 25 martie Decolis deschide showroom-ul Decolis Sibiu pe strada Onisifor Ghibu nr 1, la intersecție cu Șoseaua Alba-Iulia și te așteaptă cu textile și inspirație pentru casa ta.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: 

Decolis – Artiom Gratilov – 0769 178 677, office@decolis.ro

Despre Decolis

De la înființare, Decolis a ajuns un punct de referință pentru toți cei care doresc să-și reamenajeze casa, dar nu au destul timp, cunoștințe sau resurse la îndemână. De aceea echipa Decolis oferă servicii complete de design, dimensionare, croială și montaj.

Ultima oră

Comentariul meu