darel, partenerul de încredere al sibienilor în proiectele pentru mobilier – promoții în showroom-ul din sibiu

Anul acesta, Darel Impex împlinește 30 de ani de activitate pe piața românească, motiv pentru care clienții au parte de surprize. În magazinul din Sibiu, situat pe strada Ștefan cel Mare la numărul 199, sibienii au parte de o super promoție valabilă până pe 20 aprilie! Toți clienții care, în perioada 21 martie – 20 aprilie, achiziționează produse sau servicii de minim 588 lei + TVA, primesc CADOU un coș gunoi cromat cu montare pe ușă!

Atunci când construim o locuință, avem nevoie ca materialele folosite să fie de calitate. Darel Impex, o importantă companie românească care deține magazine si ateliere de debitare a palului în București, Sibiu și Brașov, activează pe piața sibiană de peste 17 ani. Aici găsiți tot ce aveți nevoie pentru a vă duce la bun sfârșit proiectele. „Detaliul care contează” este sloganul după care se ghidează Darel, de aici și atenția la cerințele clienților. Darel s-a impus pe piața de materii prime destinate industriei de mobilă comercializând și prelucrând pal melaminat, precum și prin vânzarea de accesorii pentru mobilier.

În showroom-ul Darel din Sibiu găsiți cele mai calitative produse din domeniul palului și al accesoriilor pentru mobilier: pal melaminat Egger Austria, blaturi pentru bucătărie Egger Austria, parchet Egger, accesorii pentru mobilier Blum Austria, Blanco Germania, GTV Polonia, Rehau Germania.

Darel este o societate de top preocupată în permanență de mediul înconjurător, astfel că toate deșeurile de pal sunt reciclate prin reintroducerea în procesul de producție al palului melaminat Egger, reducând consumul de lemn.

Pe site-ul web www.darel.ro găsiți detalii despre produse, servicii și ofertele speciale.

Ultima oră

Comentariul meu