șofer din buzău, prins drogat pe autostradă la sibiu
FOTO arhivă

Timp de trei zile, cincizeci de polițiști din cadrul Brigăzii Autostrăzi, în colaborare cu reprezentanții R.A.R., I.S.C.T.R. și D.S.V., au desfășurat ample acțiuni pe autostradă, pe tronsoanele Sibiu – Deva – Coldea, dar și pe A10 Sebeș – Turda în scopul conștientizării conducătorilor la pericolele ce pot apărea dacă nu abordează o conduită preventivă în trafic. În cadrul acestei acțiuni, au fost luați la control mai mulți șoferi, iar unii dintre ei fie au fost amendați, fie au rămas fără permis de conducere. A fost și cazul unui tânăr din Buzău care a fost prins drogat la volan pe A1 în zona localității Cristian.

Un tânăr din Buzău care circula pe autostrada A1, pe sensul de mers Deva – Sibiu, a fost oprit pentru un control de polițiștii sibieni în zona localității Cristian. Aceștia au constatat că omul era drogat la volan.

„La data de 21 martie a.c., în jurul orei 12,00, la km. 260, Cristian, județul Sibiu, pe sensul Deva – Sibiu, polițiștii au oprit un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 28 de ani, din județul Buzău.
Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat rezultate pozitive la două substanțe psihoactive, buzoianului fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanțelor în organism”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 336 aliniatul 2 din Codul Penal.

Ultima oră

Comentariul meu