sibiul ar putea avea zbor direct până la dubai - ”vrem să spălăm imaginea stricată a sibiului de un fost ministru al turismului”

Sibiul ar putea fi legat de Dubai printr-un zbor direct, a anunțat Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu. Aceasta, împreună cu alți reprezentanți ai județului au fost în Emiratele Arabe Unite pentru a promova turismul sibian și pentru a îmbunătăți imaginea pe care, spune Cîmpean, un fost ministru a stricat-o.

Daniela Cîmpean a spus că în timpul vizitei două companii aeriene din Emirate s-au arătat interesate de un zbir direct Sibiu- Dubai, iar acest lucru s-ar putea concretiza.

”Discuțiile din Dubai s-au îndreptat în special către partea de turism, pentru că pe aceasta ne dorim să o dezvoltăm. Intenționăm să recuperăm imaginea proastă făcută când un fost ministru a invitat în Sibiu un grup de influenceri și agenți de turism din Dubai și i-a lăsat de izbeliște. Eventualii turiști care își doresc să viziteze Europa nu au mai ajuns astfel la noi pentru că imaginea a fost foarte proastă la acel moment. Vrem să refacem această imagine și cu ajutorul doamnei consul pregătim o vizită de informare din partea celor din turism, pentru a deschide piața și pentru turiștii din acea zonă”.

Daniela Cîmpean a catalogat vizita ca fiind una fructuoasă, mai ales că și oameni de afaceri s-au arătat interesați să investească în județ, mai ales în proiectul de reabilitare a zonei Bazna.

Ultima oră

Comentariul meu