amenzi de aproape 15.000 lei anul acesta pentru șoferii care au parcat pe spațiile verzi din sibiu

Agenții de la Poliția Locală au aplicat, în primele trei luni ale anului, amenzi în valoare de aproape 15.000 de lei șoferilor care și-au parcat mașinile pe spațiul verde din municipiul Sibiu. Primăria spune că zonele sunt monitorizate îndeaproape pentru ca astfel de comportamente să dispară.

De la începutul anului și până în prezent, polițiștii locali au întocmit 137 de procese verbale de contravenție pe numele unor șoferi care și-au făcut loc de parcare pe spațiile verzi. Primăria spune că investește constant în dezvoltarea acestora, motiv pentru care conducătorii auto nu vor fi iertați.

„Investim constant în dezvoltarea spațiilor verzi din Sibiu, așa încât Poliția Locală va monitoriza îndeaproape șoferii care staționează în locuri nepermise. 137 de procese verbale de contravenție, în valoare totală de 14.650 lei au fost întocmite pentru acest tip de contravenție de la începutul anului, iar pentru 19 autovehicule s-a dispus și măsura complementară de ridicare”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Sibiu.

Primăria le reamintește șoferilor faptul că Hotărârea de Consiliu Local nr. 210/2001 interzice „accesul, staționarea și circulația autovehiculelor pe trotuare și zone verzi, cu excepția locurilor semnalizate ca atare” și sancționează fapta prin amenzi cuprinse între 100-200 lei, cu măsura complementară de ridicare și plata despăgubirilor, atunci când este cazul.

Ultima oră

Comentariul meu