alexandru cozma și ioan andrei durca sunt polițiștii anului din sibiu - au ajutat la soluționarea unor cazuri grele

Doi polițiști din Sibiu s-au remarcat în ultimul an datorită activităților pe care le-au întreprins în soluționarea unor cauze penale dificile, motiv pentru care, de Ziua Poliției Române, aceștia au fost premiați. Inspectorul de poliție Cozma Alexandru de la Serviciul Investigații Criminale și agentul principal de poliție Durca Ioan Andrei de la Biroul Investigații Criminale sunt polițiștii anului.

Meseria de polițist nu este deloc ușoară. Trebuie să fii mereu în stradă, să te lupți cu infractorii și să protejezi cetățenii. Anul trecut, doi angajați ai Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sibiu au reușit  să soluționeze numeroase cauze penale complexe, cu ajutorul lor fiind trimise după gratii mai multe persoane certate cu legea.

Chiar de Ziua Poliției, inspectorul de poliție Cozma Alexandru, Serviciul Investigații Criminale și agentul principal de poliție Durca Ioan Andrei, Biroul Investigații Criminale – Poliția Municipiului Sibiu au fost premiați datorită cazurilor rezolvate.

alexandru cozma și ioan andrei durca sunt polițiștii anului din sibiu - au ajutat la soluționarea unor cazuri grele
Alexandru Cozma
alexandru cozma și ioan andrei durca sunt polițiștii anului din sibiu - au ajutat la soluționarea unor cazuri grele
Ioan Andrei Durca

„În semn de apreciere și recunoștință pentru rezultatele deosebite obținute în activitatea profesională în anul 2021, s-a acordat titlul de Polițistul Anului. Cei doi polițiști s-au evidențiat în anul 2021 prin contribuția adusă în soluționarea mai multor cauze penale complexe, finalizate cu probarea activității infracționale a persoanelor implicate și luarea față de acestea a unor măsuri preventive”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Tot joi, de Ziua Poliției, începând cu ora 14:00, în cadrul ședinței festive de la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, în prezența Prefectului județului Sibiu, Mircea Dorin Crețu, au fost avansați la gradul profesional următor 111 de polițiști, la termen, și înainte de termen alți 19 polițiști. De asemenea, 102 de diplome de excelență au fost acordate unor structuri ale poliției și polițiștilor care s-au remarcat pentru merite profesionale deosebite şi nu numai.

Ultima oră

Comentariul meu