hoțul care a spart cinci mașini la dumbrăveni a fost arestat preventiv

Tânărul din Mureș care a furat acte din cinci mașini lăsate descuiate, în noaptea de 7 spre 8 martie, în Dumbrăveni a ajuns în fața magistraților. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au reținut, luni, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din județul Mureș, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind vorba despre cinci acte materiale.

„În fapt, tânărul este bănuit că, în cursul nopții de 7/8 martie a.c., ar fi sustras documente din cinci autoturisme parcate pe raza orașului Dumbrăveni, mașinile fiind lăsate descuiate de către utilizatori. Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, față de presupusul autor s-a luat măsura reținerii 24 de ore”, a declarat, marți, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cursul zilei de 22 martie, tânărul a fost prezentat instanței în vederea aplicării unei măsuri preventive, iar judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Mediaș a dispus arestarea preventivă a persoanei în cauză pentru 30 de zile.

Ultima oră

Comentariul meu