foto trecere de pietoni reconfigurată pe rahovei - „dorel” a uitat de rampa pentru cărucioare

După ce că rampele pentru persoanele cu dizabilități lipsesc în mare parte din oraș, și acolo unde sunt de fapt nu mai sunt. Așa s-a întâmplat la o trecere de pietoni de pe strada Rahovei, care a fost mutată câțiva metri. La noua locație însă, rampă…lipsă.

Timp de câteva săptămâni pietonii care doreau să folosească trecerea de pietoni de pe strada Rahovei, lângă sensul giratoriu cu Bulevardul Mihai Viteazu au avut de înfruntat ceva obstacole din cauza unor benzi care îi redirecționa.

Trecerea de pietoni a fost apoi mutată câțiva metr mai înspre sensul giratoriu. doar că cei care au făcut lucrarea nu au realizat și o rampă ce ar trebui folosită de persoanele cu dizabilități sau de cărucioarele copiilor. Oricum întreaga lucrare este cam de mântuială, pentru că stâlpii instalați sunt proptiți pe niște bucăți de asfalt, ceea ce nu prezintă nicidecum siguranță pentru cei care le-ar putea atinge.

foto trecere de pietoni reconfigurată pe rahovei - „dorel” a uitat de rampa pentru cărucioare foto trecere de pietoni reconfigurată pe rahovei - „dorel” a uitat de rampa pentru cărucioare foto trecere de pietoni reconfigurată pe rahovei - „dorel” a uitat de rampa pentru cărucioare foto trecere de pietoni reconfigurată pe rahovei - „dorel” a uitat de rampa pentru cărucioare foto trecere de pietoni reconfigurată pe rahovei - „dorel” a uitat de rampa pentru cărucioare foto trecere de pietoni reconfigurată pe rahovei - „dorel” a uitat de rampa pentru cărucioare foto trecere de pietoni reconfigurată pe rahovei - „dorel” a uitat de rampa pentru cărucioare

 

Ultima oră

Comentariul meu