csu sibiu joacă miercuri cu csm galați - sibienii joacă tot în deplasare după înfrângerea de la timișoara
FOTO CSU Sibiu

Etapa cu numărul 25 din Liga Națională de Baschet Masculin aduce un nou meci în deplasare pentru echipa sibiană. Miercuri, 23 martie 2022, CSU Sibiu joacă pe terenul celor de la CSM Galați, într-o partidă programată pentru ora 18:30.

La o distanță de doar 5 zile jucăm un nou meci pe teren străin. Etapa trecută la Timmișoara am fost aproape de o victorie importantă, dar la final s-a consemnat scorul de 73-69 pentru gazde. La acel joc am avut trei jucători cu peste 10 puncte marcate, Uță, Blake și Pratt, dar cele 40 de puncte aduse de cei trei nu au fost suficiente pentru a ne adjudeca victoria.

Meciul de la Galați trebuie să ne aducă o îmbunătățire a recordului pe teren străin. În acest moment BC CSU Sibiu are 3 victorii și 9 înfrângeri în jocurile disputate departe de casă.

În partida tur de la Sibiu am obținut o victorie categorică în fața gălățenilor. Partida s-a încheiat atunci cu scorul de 96-73. Justas Tamulis a făcut o partidă excelentă atunci cu 27 de puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive.

CSM Galați este fără victorie în campionat de aproape două luni. Ultimul succes pentru moldoveni a venit la finalul lunii iannuarie, când au învins în deplasare pe CSA Steaua București în deplasare cu scorul de 90-83. În ultimul joc disputat acasă, gălățenii au cedat în fața lui CSM Târgu Jiu cu scorul de 97-85.

Echipa antrenată Miguel Angel Hoyo a traversat o perioadă excelentă și a avut trei victorii consecutive până la eșecul de la Timișoara. Echipa noastră a câștigat la Târgu Jiu, iar pe teren propriu a triumfat în fața lui U BT Cluj-Napoca și Dinamo București.

Partida de la Galați și BC CSU Sibiu va fi arbitrată de o brigadă formată din Laurențiu Grigoraș, Mircea Șerban și Matei Bănică.

Jocul din această rundă va putea fi urmărit doar pe canalul de YouTube al FRB TV.

Înaintea jocului din Moldova, Luca Năstruț și Miguel Angel Hoyo au oferit câteva declarații referitoare așteptările de la acest meci:

„Deși ne așteaptă una dintre cele mai lungi deplasări ale sezonului, suntem pregătiți pentru meciul de la Galați. Mergem cu gândul la victorie. Am avut o perioadă destul de scurtă de pregătire între meciul de la Timișoara și acesta. Suntem încrezători că putem să câștigăm și că o să facem o figură frumoasă” a spus jucătorul U23 al grupării noastre.

„Va fi importantă constanța noastră pe parcursul jocului. Trebuie să evoluăm fără suișuri și coborâșuri. Trebuie să fim solizi în defensivă pentru că ei au un joc bun ofensiv, plimbăm bine mingea și trebuie să le oprim acest ritm. Cred că putem juca bine în ofensiv, dacă totul pornește din apărare, vom avea șansă  să câștigăm” a transmis tehnicianul iberic al lui BC CSU Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu