wizz air reia zborurile din sibiu către karlsruhe-baden-baden și madrid

Compania maghiară a anunțat reluarea zborurilor către Karlsruhe-Baden-Baden și Madrid și retur, cu operabilitate de la Sibiu.

Noile zboruri vor pleca de la Sibiu către Germania (Karlsruhe-Baden-Baden) și Spania (Madrid), începând din 21 și respectiv 28 martie. Prețurile pornesc de la 14,99 euro.
„Suntem încântați să anunțăm redeschiderea și introducerea a zeci de rute în toată rețeaua noastră, printre care se numără și 26 de rute operate din România. Prin aceste rute, oferim destinații convenabile pentru români la prețuri reduse. Așteptăm cu nerăbdare să îi primim pe pasagerii care vor călători din nou către 20 de destinații importante din Europa de pe 7 aeroporturi din România, începând din martie și aprilie.”, spune Zsuzsa Trubek, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Găsim pe cineva în conducerea AIS sau CJ care să facă curat la baia aeroportului? Am scris “baia” pentru că este doar una. Am scris “curat” pentru ca ai nevoie de curaj sa mergi acolo. Intri viu dar nu știi dacă mai ieși.. Keep up the good work AIS&CJ!