stațiile de reparat biciclete din sibiu nu au viață lungă - mâzgălituri cu grafitti și chei furate

Stațiile de reparat bicicletele amplasate de primărie la finalul lunii ianuarie pe domeniul public pare că nu au viață lungă, iar asta fiindcă, periodic, ele sunt vandalizate. Primul punct service care a fost distrus a fost cel din Piața Aurel Vlaicu, iar după el au mai urmat și altele. Municipalitatea spune că acestea vor fi reparate până când va fi lansat serviciul de închiriere Sibiu Bike City.

stațiile de reparat biciclete din sibiu nu au viață lungă - mâzgălituri cu grafitti și chei furate

stațiile de reparat biciclete din sibiu nu au viață lungă - mâzgălituri cu grafitti și chei furateLa finalul lunii ianuarie, primăria instala mai multe stații pentru repararea bicicletelor pe raza municipiului Sibiu. Acestea conțin diverse chei, șurubelnițe, dar și o pompă pentru umflarea roților, sistemul putând fi folosit de orice ciclist. Însă stațiile n-au avut viață lungă în orașul de pe Cibin. La câteva zile de la montare, au fost deja vandalizate. La acea vreme era vorba despre stația din Piața Aurel Vlaicu, de unde fuseseră furate cheile.

Reprezentanții primăriei Sibiu spun că, recent, o altă stație a fost vandalizată. De această dată, cineva a mâzgălit cu grafitti pe cutia cu scule din Cireșica. „Din păcate, pe lângă punctul de service din Piața Aurel Vlaicu vandalizat în urmă cu câteva săptămâni, recent a fost mâzgălit cu grafitti cel din zona Cireșica. Primăria Sibiu face ultimele pregătiri pentru lansarea centrelor de închiriere Sibiu Bike City, moment până la care se vor repara și aceste două puncte de service”, spune Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu. stațiile de reparat biciclete din sibiu nu au viață lungă - mâzgălituri cu grafitti și chei furate

Ora de Sibiu a constatat că și stația de reparat biciclete din zona Muzeului în aer liber a fost vandalizată. Acolo, lanțurile cu care erau legate uneltele au fost rupte, iar cheile au fost furate.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. unde sunt politistii locali sau camerele acelea de supraveghere in care s-au investi atatia bani? de ce nu au fost prinsi hotii si vandalii?