bărbatul găsit decedat pe dealul gușteriței era dezbrăcat - „au fost suspiciuni, dar a murit din cauze naturale”

Cazul bărbatului în vârstă de 65 de ani, găsit decedat în propriul autoturism pe Dealul Gușteriței, a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. Sibianul a fost găsit pe jumătate dezbrăcat în mașină, astfel că au existat suspiciuni. Acestea au fost demontate de medicii legiști care susțin cu certitudine că omul a murit din cauza naturale.

Timp de patru zile, o femeie din Sibiu nu a mai știut nimic de fratele ei. Acesta a dispărut de acasă în cursul zilei de joi, iar de atunci era de negăsit. Sibianca a alertat poliția sâmbătă, iar oamenii legii au început și ei căutările. Duminică, familia a reușit să obțină vești, însă acestea au fost extrem de dureroase.

CITEȘTE ȘI: Sibianul găsit mort în mașină pe Dealul Gușteriței – „S-a zvonit că l-ar fi omorât cineva”

Prodea Emil, în vârstă de 65 de ani, a fost găsit decedat chiar în autoturismul său pe Dealul Gușteriței. Bărbatul era pe jumătate dezbrăcat în autoturismul său, astfel că au existat suspiciuni în privința decesului. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

„La început au fost suspiciuni, fiindcă a fost găsit dezbrăcat de la brâu în sus. În urma expertizei de la Medicina Legală s-a stabilit cu certitudine că a suferit un atac de cord. Cazul a fost închis”, a precizat, pentru Ora de Sibiu, prim procurorul Ion Veștemean, în calitate de purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. 

În plus, în urma examinării externe efectuată de Serviciul de Medicină Legală s-a stabilit și că bărbatul nu prezenta urme de violență pe corp.

Ultima oră

Comentariul meu