video: polițistul cool din sibiu, invitație haioasă la ziua poliției - „sunt cu ochii pe tine!”

Polițistul cool, sau polițistul copiilor, sau polițistul magician, sau pe numele său Viorel Teacă, a ”prins„ din nou ocazia de a face surprize, în special copiilor. De ziua Poliției Române, care anul acesta va fi serbată pe parcursul a două zile, un video al polițistului Teacă îi invită pe toți sibienii în Piața Habermann. Și nu oricum, ci în stilu-i caracteristic, deja cunoscut de followerii săi.

Din cauza pandemiei Ziua Poliției Române nu a fost sărbătorită doi ani la rând. Acum, că s-au eliminat restricțiile, se ia revanșa. Anul acesta două zile sunt dedicate poliției și polițiștilor, la Sibiu.

24 și 25 martie vor umple Piața Habermann atât de oamenii legii care vor face tot felul de demonstrații, cât și de sibienii mai mari sau mai mici care vor veni să îi vadă.

Evident că de la un astfel de eveniment nu ar fi putut lipsi cel mai cunoscut polițist din Sibiu, Viorel Teacă. Acesta a pregătit copiilor, admiratorilor săi preferați, surprize, printre care și un invitat special despre care spunem doar atât: nu îi va lăsa pe cei mici să plece până nu le va face un cadou. Bineînțeles că fotografiile cu polițistul cool sunt incluse în program, la fel și lucrurile interesante care vor fi dezvăluite despre munca de poliție.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu