lucrările din ștrand s-au reluat cu stângul - oamenii sunt nemulțumiți - „ne ridică mașinile”

Primăria Sibiu a anunțat redeschiderea șantierelor din oraș, odată cu îmbunătățirea vremii. Printre străzile pe care încă mai este de lucru este și Gorjului din cartierul Ștrand. Doar că lucrările reîncep cu nemulțumirea locatarilor care nu își mai găsesc mașinile acolo unde le-au parcat.

Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că sunt mutate pe alte locuri de parcare, pe străzile alăturate. Mașinile sunt ridicate pentru a face loc utilajelor care trebuie să înceapă treaba. Dar, spun oamenii, nimeni nu i-a anunțat că trebuie să își mute mașinile.

VEZI AICI UNDE SE REDESCHID ȘANTIERE ȘI UNDE ÎNCEP UNELE NOI 

”Pe mine m-a anunțat o vecină, că se ridică mașinile și așa am mers să o mut pe a mea. Foarte bine că încep lucrările, dar ar fi fost normal să ne anunțe înainte, ca să ne mutăm mașinile. Nu e normal să o parchezi undeva și să nu o mai găsești. Am văzut un polițist local care stă pe aici, probabil va sta toată ziua să le spună celor care nu mai găsesc autoturismul unde e. Dar ar fi fost mult mai ușor ca toți cei din zonă să fie anunțați că din data de… nu se mai poate parca pe stradă”, spune un locuitor de pe Gorjului.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu