reacția tursib, după ce o femeie a fost prinsă între ușile unui autobuz - „va fi scos din circulație”
foto: arhivă

O femeie în vârstă de 70 de ani din municipiul Sibiu a suferit un accident, vineri, în timp ce cobora dintr-un mijloc de transport în comun. Sibianca a rămas prinsă între ușile unui autobuz Tursib, după care s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil. Aceasta s-a rănit, astfel că a fost transportată la spital. Reprezentanții societății spun că „autobuzul urmează să fie scos din circulație”.

Vineri, în jurul orei 15:00, o femeie în vârstă de 70 de ani a fost transportată la spital după ce a căzut dintr-un autobuz Tursib. În momentul în care a vrut să coboare din mijlocul de transport în comun, sibianca a rămas prinsă între uși. La fața locului au ajuns polițiștii, dar și un echipaj medical.

VEZI AICI DETALII DESPRE ACCIDENT

În urma nefericitului eveniment, reprezentanții Tursib vin cu explicații. Aceștia spun că autobuzul urmează să fie scos din circulație în curând, fiind vorba despre un model MAN din flota veche.

„În jurul orei 15:00, în Valea Aurie, pe traseul 14, a avut loc un incident în urma căruia în timp ce cobora din autobuz, o călătoare a fost prinsă între uși, s-a dezechilibrat și a căzut. La fața locului s-a prezentat un echipaj de poliție și unul de salvare, iar doamna accidentată a fost transportata la spital pentru investigații. Precizăm faptul că autobuzul MAN, din flota mai veche a Tursib, era oprit în stație. Acest tip mai vechi de autobuz nu este dotat cu senzori de protecție la uși, urmând să fie scos din circulație odată cu introducerea pe trasee a noilor autobuze Mercedes recent achiziționate de către Primăria Sibiu”, au spus reprezentanții Tursib într-un comunicat de presă.

Aceștia spun că șoferul aflat la volan în acel moment va fi cercetat și se vor lua măsurile disciplinare care se impun. „Ne pare deosebit de rău pentru incident. Transmitem călătoarei accidentate scuzele noastre și multa sănătate și o asigurăm despre faptul că șoferul implicat în incident va fi cercetat, urmând a se lua măsurile disciplinare care se impun”, se mai arată în comunicat.

Ultima oră

Comentariul meu