foto: gropi în asflat pe mai multe străzi din sibiu - „mi-am spart jantele mașinii în ele”

După lunile de iarnă iarnă, zăpezi, ploi și sare împrăștiată pe asflat, mai multe gropi au apărut pe câteva artere din oraș. Pe unde străzi, s-au format suficiente cratere încât șoferii să nu reușească să le ocolească. Pe Calea Poplăcii, dar și pe strada Bâlea, de exemplu, cititorii Ora de Sibiu spun că circulă cu mare grijă, de frică să nu își strice mașinile.

foto: gropi în asflat pe mai multe străzi din sibiu - „mi-am spart jantele mașinii în ele”

Pe mai multe străzi din municipiul Sibiu au apărut gropile în asfalt. Pe unele artere sunt la fiecare pas, astfel că, dacă șoferii nu sunt atenți, riscă să își avarieze mașinile. Calea Poplăcii este una dintre arterele pe care iarna a lăsat „semne”.

foto: gropi în asflat pe mai multe străzi din sibiu - „mi-am spart jantele mașinii în ele” foto: gropi în asflat pe mai multe străzi din sibiu - „mi-am spart jantele mașinii în ele” foto: gropi în asflat pe mai multe străzi din sibiu - „mi-am spart jantele mașinii în ele” foto: gropi în asflat pe mai multe străzi din sibiu - „mi-am spart jantele mașinii în ele” foto: gropi în asflat pe mai multe străzi din sibiu - „mi-am spart jantele mașinii în ele”

De asemenea, și pe strada Bâlea, în zona benzinăriei, s-au format gropi. Unele bucăți de asfalt au fost decopertate, cel mai probabil fiind pregătite de o reasfaltare.

„Nu este posibil așa ceva. Sunt gropi astupate cu pavaje. Gropi imense pe strada Bâlea. Mi-am spart ambele jante pe față ale mașinii în seara aceasta (n.red.: marți)”, spune Raul D., cititor Ora de Sibiu.

foto: gropi în asflat pe mai multe străzi din sibiu - „mi-am spart jantele mașinii în ele” foto: gropi în asflat pe mai multe străzi din sibiu - „mi-am spart jantele mașinii în ele” foto: gropi în asflat pe mai multe străzi din sibiu - „mi-am spart jantele mașinii în ele” foto: gropi în asflat pe mai multe străzi din sibiu - „mi-am spart jantele mașinii în ele”

Într-un comunicat de presă, Primăria Sibiu anunța, joi, că se redeschid marile șantiere din oraș. În curând vor fi gata reparațiile capitale din Hipodrom I, unde sunt incluse străzile Iorga, Luptei, Milea și Rahovei, care sunt aproape de finalizare. De asemenea, se apropie de final și lucrările la străzile din cartierul Ștrand.

„În următoarea perioadă se va turna ultimul strat de asfalt pe străzile Bihorului, Doljului și Hațegului și se va finaliza amenajarea parcării din zona străzilor Vrancei – Bucovinei și Maramureșului. Urmează execuția lucrărilor pe străzile Gorjului (între Bihorului și Ștrandului), Sălajului (între Gorjului și Oașului), Oașului și Vrancei”, au precizat reprezentații primăriei.

Reparațiile capitale în cartierul Terezian vor continua în zonele în care s-a intrat anul trecut și vor începe intervențiile și pe Aleea Cameliei, în zona străzii Rusciorului și în zona blocurilor de pe strada Gladiolelor. 

Ultima oră

Comentariul meu