Femeie prinsă în ușile unui autobuz Tursib. S-a izbit de carosabil
foto: arhivă

O femeie în vârstă de 70 de ani a fost transportată la spital după ce a căzut dintr-un autobuz Tursib. În momentul în care a vrut să coboare din mijlocul de transport în comun, sibianca a rămas prinsă între uși.

UPDATE

Reprezentații Tursib spun că autobuzul va fi scos curând din circulație, fiind unul din flota mai veche a societății. Aceștia au transmis că șoferul va fi cercetat, urmând să fie luate măsuri disciplinare.

VEZI AICI REACȚIA TURSIB 

Știrea inițială

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident rutier produs în municipiul Sibiu, pe strada Luduș. O sibiancă s-a rănit după ce a rămas prinsă între ușile unui autobuz. Aceasta a căzut apoi pe carosabil.

„Din primele cercetări rezultă că o femeie în vârstă de 70 de ani, din municipiul Sibiu, în timp ce cobora dintr-un autobuz, linia 14, a fost prinsă între ușile vehiculului, s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil.
Conducătorul autobuzului are 61 de ani și este din Cisnădie”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma căzăturii suferite, femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale, astfel că a fost dusă la spital de un echipaj SMURD. Ea a suferit o serie de escoriații, dar este conștientă.

Polițiștii rutieri desfășoară cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.

Ultima oră

Comentariul meu