acțiune fulger pe autostradă la sibiu - zeci de șoferi amendați și patru certificate de înmatriculare retrase

O acțiune fulger a avut loc, vineri, pe autostrada A1, în zona județului Sibiu. În doar câteva ore, mai mulți șoferi au fost amendați pentru încălcarea normelor rutiere. De asemenea, patru certificate de înmatriculare au fost retrase.

În cursul zilei de 17 martie, în intervalul orar 10,00 – 13,00, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva – Holdea, în colaborare cu reprezentanții R.A.R. Sibiu și A.N.S.V.S.A. Sibiu, au desfășurat o acțiune fulger pe linia prevenirii și combaterii încălcării normelor rutiere, dar și pe linia prevenirii încălcării normelor legale privind sănătatea publică, pe A1, în zona km. 247, ieșire spre Mediaș .

„Astfel, reprezentanții celor trei instituții au verificat 80 de autovehicule, polițiștii rutieri aplicând 19 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 5.500 de lei. De asemenea, polițiștii Biroului A1 au retras 4 certificate de înmatriculare”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Printre abaterile constatate de polițiști se numără „neportul centurii de siguranță și defecțiuni tehnice”, spun polițiștii.

Ultima oră

Comentariul meu