supraviețuitorii accidentului mortal de luni din slimnic - toți cei patru bărbați au fost externați din spital

Un accident teribil a avut loc, luni dimineață, pe un drum din județul Sibiu. Un bărbat în vârstă de 54 a murit după ce mașina în care se afla a intrat în coliziune cu o autoutilitară și cu un camion. în urma impactului, alți patru sibieni au avut nevoie de îngrijiri medicale. Din fericire, cu toții au supraviețuit accidentului, aceștia fiind externați și din spital. 

Trei autoturisme au fost implicate în accidentul mortal de la Slimnic. De vină ar fi fost un șofer de 30 de ani care a mers cu viteză într-o curbă. El a ieșit cu mașina pe acostament, iar când a vrut să reintre pe drum, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară și un TIR.  

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe DN 14, dinspre Slimnic spre Șura Mare, pe un tronson de drum în curbă periculoasă la dreapta, un șofer în vârstă de 30 de ani a ieșit parțial în afara părții carosabile, pe acostament, iar în încercarea de a redresa autoturismul, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară și un autocamion conduse dinspre Sibiu spre Slimnic”, a spus luni Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

CITIȚI AICI DETALII DE LA ACCIDENT 

Din păcate, impactul a provocat decesul pasagerului din stânga-spate, un bărbat în vârstă de 54 de ani, precum și rănirea altor patru ocupați ai mașinilor. 

Acești bărbați au primit îngriji medicale la fața locului și au fost transportați la spital. Unul dintre ei a suferit un traumatism cranio-cerebral acut închis, iar ceilalți traumatisme la nivelul umărului și diverse fracturi. 

Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu spune că trei dintre ai au primit îngrijiri medicale la UPU și au plecat acasă cu recomandări. Cel de-al patrulea bărbat, în vârstă de 41 de ani, a fost internat pe secția Neuro-Chirurgie, acolo unde a fost îngrijit până joi, când a fost externat, fiind lăsat să plece acasă cu recomandări. 

Ultima oră

Comentariul meu