șoferul mașinii care împrăștia nisipul adunat de pe străzile sibiului, sancționat - ”nu și-a îndeplinit atribuțiile de serviciu”

O mașină care ar fi trebuit să curețe nisipul adunat la marginea trotuarelor în urma deszăpezirilor de peste iarnă, dar care îl împrăștia de fapt înapoi în aer, a fost filmată de un sibian de strada Malului. Șoferul este cel care a fost găsit țap ispășitor și a fost sancționat. Primăria Sibiu nu va deconta acțiunile de salubrizare din acea zi.

Mașina ”de făcut praf” a fost filmată în data de 16 martie, pe strada Malului. Nisipul care era adunat de pe marginea drumului, în loc să fie stocat în bena mașinii, era aruncat înapoi în stradă, printr-un filtru defect, probabil. Reprezentanții Primăriei Sibiu s-au sesizat.

VEZI AICI IMAGINI CU PRAFUL ÎMPRPȘTIAT DE MAȘINA DE LA SALUBRITATE 

”În urma verificărilor efectuate de către Serviciul Management Salubrizare și Protecția Mediului s-a constatat că autoutilitara din imagini avea o defecțiune tehnică. Defecțiunea a fost constatată de firma care asigură serviciile de salubrizare în cursul zilei de ieri, 16.03.2022, moment în care activitatea de măturat mecanizat a fost sistată, toate autospecialele întorcându-se la bază pentru verificări tehnice.

Operatorul de salubrizare a sancționat șoferul autospecialei din imagini pentru îndeplinirea necorespunzătoare a atribuțiilor de serviciu, iar Serviciul Management Salubrizare și Protecția Mediului nu va deconta activitățile de măturat mecanizat efectuate în data de 16.03.2022 cu autospeciala în cauză.

În prezent activitățile de salubrizare stradală în municipiul Sibiu sunt executate de firma SC Salubritate SA Deva”, spune Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei S.

Ultima oră

Comentariul meu