servicii medicale de calitate la policlinica rogojan din avrig – consultații și analize pentru toată familia

Sănătatea trebuie să fie pusă mereu pe primul loc, motiv pentru care este absolut necesar ca fiecare dintre noi să cunoască unde poate avea parte de cele mai bune servicii medicale atunci când are nevoie de ele. Policlinica Rogojan din Avrig este centrul medical unde calitatea și profesionalismul sunt cuvinte definitorii.

servicii medicale de calitate la policlinica rogojan din avrig – consultații și analize pentru toată familia
Dr. Anca Bumbuluț

Cu o vechime de peste 30 de ani, Policlinica Rogojan oferă o gamă largă de servicii medicale tuturor locuitorilor din Avrig și din împrejurimi. Policlinica a fost deschisă în anul 1991 de către dr. Rogojan Aurel, iar până în anul 2007 a funcționat cu un personal redus. Atunci, clădirea a fost extinsă și renovată complet, adăugându-se spații noi pentru cabinetele medicale de specialitate și fiind dotată cu instrumentar și aparatură medicală modernă, de cea mai bună calitate, prin aplicarea unui program de fonduri europene.

Policlinica Rogojan este o policlinică cu tradiție, în prezent fiica medicului Rogojan Aurel fiind cea care are grijă ca fiecare pacient să beneficieze de cele mai bune servicii. „Tatăl meu a înființat clinica, iar eu am preluat-o. Ne dorim să le oferim avrigenilor servicii medicale de cea mai bună calitate prin intermediul profesioniștilor pe care îi avem”, spune dr. Anca Bumbuluț. Fiul doctorului  duce tradiția familiei mai departe. Bogdan Bumbuluț este medic urolog, iar în viitor el va prelua conducerea policlinicii.servicii medicale de calitate la policlinica rogojan din avrig – consultații și analize pentru toată familia

Servicii medicale de calitate: Cardiologie, Chirurgie, Urologie și multe altele

Policlinica Rogojan asigură o gamă largă de servicii medicale în specialitățile: cardiologie, chirurgie, kinetoterapie, ginecologie, endocrinologie, neurologie, oftalmologie, ORL și medicină generală. Cele mai noi specialități sunt dermatologia și urologia. De asemenea, sibienii din zona Avrigului au parte aici de servicii de medicina muncii, examene psihologice în psihologia muncii, transporturilor, psihologia securității naționale.

Pacienții care trec pragul Policlinicii Rogojan pot solicita o serie de consultații. Clinica dispune de un ecograf performant 4D doppler color pentru examinare abdominală, sâni, sarcină, tiroidă, inimă și vase de sânge. Totodată, medicii pot efectua și investigații cum ar fi: EKG computerizat, laser terapie, audiometrie, spirometrie, osteodensitometrie, termografie, oscilometrie, dar și analize de laborator.

Policlinica Rogojan este situată pe strada Horea, nr. 2A, din localitatea Avrig, județul Sibiu. Programul de funcționare este: Luni – Vineri: 08:00 – 20:00 și Sâmbătă: 08:00 – 13:00. Pentru alte detalii, puteți suna la policlinică la numărul de telefon 0269 523 276 sau accesați site-ul web: https://policlinicarogojan.ro. servicii medicale de calitate la policlinica rogojan din avrig – consultații și analize pentru toată familia

 

Ultima oră

Comentariul meu