o avocată din sibiu oferă cazare refugiaților – „avem două familii cu copii”

Sibienii continuă să le ofere ajutor persoanelor din Ucraina care fug din țara lor din cauza războiului. Este și cazul unui avocat din Sibiu care a pus la dispoziția refugiaților o pensiune în Șura Mare. În prezent, aici locuiesc două familii cu copii. „Avem libere încă cinci camere și primim orice persoană care fuge de război”, este mesajul avocatului.

Oamenii de bine ai Sibiului s-au arătat solidari față de ucrainenii care fug din calea războiului. De mai bine de trei săptămâni, în țara lor se dau lupte grele, după invazia rușilor. Milioane de oameni au plecat spre Polonia, Republica Moldova și mulți și către România. Iar dintre aceștia, câțiva s-au stabilit la Sibiu. Aceștia au fost cazați în locurile special amenajate de autorități, dar și în casele sibienilor.

Adriana Solomon este avocat și deține o proprietate în Șura Mare. Din prima clipă și-a dorit să-i ajute pe cetățenii ucraineni, astfel că a făcut demersurile pentru a lua legătura cu familiile care ajungeau la Sibiu. În prezent, în pensiunea din apropierea Sibiului sunt cazate două familii de refugiați. Printre ei se numără și doi copii în vârstă de 9 și 10 ani. o avocată din sibiu oferă cazare refugiaților – „avem două familii cu copii”

„Avem o pensiune la Șura Mare, unde am cazat deja două familii de refugiați. Este vorba despre șase persoane, doi băieței în vârstă de 9 și 10 ani, mamele lor, soțul uneia dintre ele și bunica copiilor. Sunt la noi de o săptămână și le-am oferit câteva camere cu baie proprie. Ei spun că vor să stea la noi până când se finalizează războiul. Speră din suflet să se termine curând și să se întoarcă acasă, nu vor să trăiască ca refugiați. Sunt oameni inteligenți și foarte cumsecade”, spune Adriana Solomon.

Sibianca spune că mai are disponibile încă cinci camere, cu baie proprie, dar și un living mare unde, la nevoie, pot fi adăpostite alte zeci de persoane.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii