mircea vulc la ”podcastu' lui pope” – dezvăluiri emoționante despre csu sibiu – joi de la 20:00

Cel mai titrat antrenor din istoria clubului CSU Sibiu, Mircea Vulc, este invitatul lui Dragoș Popescu, joi seară pe oradesibiu.ro la ”Podcastu’ lui Pope”. Fostul președinte al grupării sibiene a dezvăluit și secretul adjudecării celor două titluri de campioană pentru gruparea sibiană.

Fără nici un dubiu, baschetul este cel mai iubit sport la Sibiu. Un mare merit pentru acest lucru îl are cu siguranță fostul antrenor și președinte al clubului CSU.
Mircea Vulc este artizanul celor mai mari performanțe din istoria echipei. Cu el pe bancă Sibiul a cucerit de două ori titlul de campioană.
Din păcate performanțele obținute cu Vulc antrenor principal, nu au mai fost repetate deocamdată de nici un alt tehnician.
Reputatul om de sport sibian este invitat la episodul 8 de la ”Podcastu’ lui Pope”, episod ce va fi difuzat în premieră joi, 17 martie 2022, de la ora 20.00 pe oradesibiu.ro, precum și pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de youtube.
Vor fi momente emoționante, în care Mircea Vulc vorbește deschis despre satisfacțiile și bucuriile trăite la cârma CSU Sibiu, dar și despre lucruri mai puțin știute de către fanii baschetului sibian.

YouTube video

Vezi mai jos episoadele anterioare.

Ultima oră

Comentariul meu