Tursib despre incidentul dintr-un autobuz de pe traseul 13 - ”Este posibil ca un călător să fi făcut o glumă”

Sibienii care au călătorit zilele trecute cu autobuzul 13 au avut parte de miros greu de combustibil ars deoarece capacul motorului lipsea. Mai mult decât mirosul, situația a fost și periculoasă. Reprezentanții Tursib spun că totul probabil a fost gluma vreunui călător, deoarece capacul era ascuns între scaunele din autobuz.

VEZI AICI IMAGINILE DIN AUTOBUZUL CU MOTORUL LA VEDERE 

Autobuzul 13 a circulat zilele trecute cu motorul descoperit, în interiorul mașinii. Călătorii care au urcat în autobuz au fost deranjați de mirosul înțepător și de situația creată.

Reprezentanții Turisb spun că totul se prea poate să fi fost o glumă din partea vreunui sibian:

”Capacul de vizitare care lipsea s-a găsit ȋntre scaunele autobuzului. Este posibil ca un călător să fi făcut o glumă şi să ȋl scoată. Acest lucru ȋnsă nu poate fi verificat deoarece autobuzul ȋn cauză nu este dotat cu camere de supraveghere video. Problema a fost remediată ȋntre timp.
Rugăm pe această cale călătorii, ca ȋn cazul ȋn care se confruntă cu asemenea situaţii, să anunţe şoferul. Ȋn acest caz punctual, şoferul nu avea cum să sesizeze din cabină lipsa capacului, dar ȋn cazul ȋn care ar fi fost anunţat, situaţia s-ar fi putut remedia ȋntr-un timp foarte scurt.
Ne pare rău pentru situaţia creată”, spune Raluca Racz, purtător de cuvânt al Turisb.

Ultima oră

Comentariul meu