foto expoziţie inedită la muzeul astra - podoabe tradiţionale din africa confecţionate din șerpi și piele de hipopotam

Podoabe din vertebre de șarpe, fâșii din piele de hipopotam și o pânză de înfășurat mumiile sunt expuse la Muzeul Astra din Sibiu. Exponatele fac parte dintr-o expoziție care reunește obiecte adunate în Africa de un explorator sas.

Cercetătorul Franz Binder a fost în Africa la mijlocul secolului al XIX-lea, iar obiectele adunate de el pot fi văzute în cadrul unei expoziții.

„Vertebre de șarpe în podoabe, piele de hipopotam în fâșii, o pânză de înfășurat mumiile, cornuri de gazelă și multe tam-tam-uri (la propriu), desprinse (parcă) din filmele cu Indiana Jones! Toate poartă un nume: Africa lui Franz Binder, o expoziție marca Muzeul ASTRA, pregătită special pentru vizitatorii cu simțuri de explorator(i)”, au anunțat, pe Facebook, reprezentanții Muzeului Astra.

Expoziția cuprinde peste 200 de obiecte și poate fi vizitată de miercuri până duminică.

foto expoziţie inedită la muzeul astra - podoabe tradiţionale din africa confecţionate din șerpi și piele de hipopotam foto expoziţie inedită la muzeul astra - podoabe tradiţionale din africa confecţionate din șerpi și piele de hipopotam foto expoziţie inedită la muzeul astra - podoabe tradiţionale din africa confecţionate din șerpi și piele de hipopotam foto expoziţie inedită la muzeul astra - podoabe tradiţionale din africa confecţionate din șerpi și piele de hipopotam foto expoziţie inedită la muzeul astra - podoabe tradiţionale din africa confecţionate din șerpi și piele de hipopotam

Ultima oră

Comentariul meu