zeci de sibieni își iau rămas bun de la angi, femeia moartă în accidentul de marți de la boița

Un accident rutier extrem de grav a avut loc marți dimineața pe drumul dintre Boița și Tălmaciu. O femeie în vârstă de 34 de ani a murit după ce a pierdut controlul mașinii pe care o conducea. Autoturismul a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un canal. Sibianca nu a mai putut fi salvată de echipajele medicale ajunse la fața locului.

Angi, așa cum îi spuneau apropiații, a plecat de la serviciu spre casă marți dimineața Femeia tocmai ce ieșise din tura de noapte. Nu a condus foarte mulți kilometri căci, în apropiere de Tălmaciu, a pierdut controlul mașinii la volanul căreia se afla și a ieșit în afara părții carosabile, răsturnându-se într-un canal adânc aflat pe marginea drumului.

VEZI AICI MAI MULTE DETALII DESPRE ACCIDENT 

zeci de sibieni își iau rămas bun de la angi, femeia moartă în accidentul de marți de la boița

La fața locului au ajuns echipaje medicale, dar și descarcerarea. Femeia a fost scoasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. Acesta a murit pe loc în urma impactului extrem de violent. „Echipajul de descarcerare a extras din autoturism o persoană de sex feminin care prezenta leziuni incompatibile cu viața”, a spus Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Sibianca se afla singură în mașină în momentul producerii accidentului. Sursele Ora de Sibiu spun că Angi era căsătorită în Boița și era o femeie cumsecade. O mulțime de oameni îi transmit mesaje de condoleanțe. „Angi, nu îmi vine să cred. Dumnezeu să te odihnească. Sincere condoleanțe!”, spune o localnică. „Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace și liniște! Sincere condoleanțe familiei!”, spune o altă sibiancă. „Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu sa vă întărească”, este un al mesaj transmis pe Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu