inquam photos / alex nicodim
Inquam Photos / Alex Nicodim

Galina, o femeie din Ucraina, a plecat din țara sa natală împreună cu fiica ei, din cauza războiului. Până nu de mult, casa ei era Chernihiv, o zonă din nordul Kievului, care acum este afectată de bombardamentele rusești. Ea s-a refugiat în municipiul Sibiu, iar acum își caută un loc de muncă pentru a-și putea întreține familia. 

Milioane de oameni au fugit în ultimele aproape trei săptămâni din calea războiului din Ucraina, iar printre ei se numără și Galina Teselko, o femeie în vârstă de 49 de ani, din Chernihiv. Ea a ajuns în Sibiu împreună cu fiica ei, iar acum își caută un loc de muncă. În țara sa, femeia era infirmieră. 

„Galina și fiica sa au venit în Sibiu din Chenihiv, o zonă din nordul Kievului puternic afectată de bombardamentele rusești. Galina vrea să rămână aici și caută să se angajeze, atașat găsiți detaliile. Ea a lucrat ca asistentă medicală în Ucraina și nu vorbește engleză. Dacă aveți orice sugestii, vă rog să îmi scrieți aici sau Whatsapp +40722557507”, a scris Ștefan Voinea, în grupul de Facebook Ajutor pentru Ucraina – Sibiu. 

De mai bine de șase ani, Galina a lucrat în țara ei ca infirmieră. A fost nevoită să renunțe la locul de muncă de acolo și să se refugieze în Sibiu, ea fiind o mamă singură. 

refugiată din ucraina, caută loc de muncă la sibiu - a fost infirmieră în chernihiv

Galina a atașat CV-ul ei pentru a arăta ce pregătire are și ce ar putea lucra pentru a se întreține în Sibiu. 

Ultima oră

Comentariul meu