joe biden vine în europa - va participa la un summit de la bruxelles
Sursa Foto - Politico

Joe Biden vine în Europa! Va participa la un summit de la Bruxelles.

Preşedintele Statelor Unite, Joseph Biden, va participa săptămâna viitoare, la Bruxelles, la un summit extraordinar al Alianţei Nord-Atlantice, anunţă Ambasada americană de la sediul NATO.

„Preşedintele Biden vine săptămâna viitoare la sediul Alianţei Nord-Atlantice pentru a participa la o reuniune extraordinară a liderilor naţiunilor aliate din cadrul NATO”, a comunicat, marţi seară, Misiunea SUA la NATO, prin Twitter.

Secretarul general Jens Stoltenberg a anunţat convocarea unui summit extraordinar al NATO pe 24 martie. „Vom aborda invazia Rusiei în Ucraina, susţinerea noastră puternică pentru Ucraina şi noi acţiuni de consolidare a apărării NATO şi capabilităţilor pentru descurajare. În acest moment critic, America de Nord şi Europa trebuie să continue să fie împreună”, a anunţat Jens Stoltenberg, prin Twitter.

Oficiali de la Washington au anunţat luni, sub protecţia anonimatului, că preşedintele Joseph Biden ar putea efectua un turneu în Europa, la sediul NATO de la Bruxelles şi, posibil, în Polonia şi chiar în alte ţări de pe flancul estic.

(sursa: Mediafax)

Ultima oră

Comentariul meu