se anunță o vară incendiară la sibiu - backyard, zece petreceri cu dj de top și invitați de marcă

Ridicarea restricțiilor înseamnă o vară ca pe vremuri sau măcar ca acum doi ani, când petrecerile adunau sibienii dornici de distracție. Asta va reveni cu siguranță la Backyard, pentru că s-au stabilit datele celor mai tari petreceri de vara aceasta, unde vor mixa DJ-ii momentului. De pe listă nu lipsesc cei de la Dirty Nano sau Adrian Eftimie. Tot în această vară vor fi și concerte cu Grasu XXL și Guess Who.

La ”The home of Backyard” de la aerodromul Măgura a fost prea multă liniște, pentru prea mult timp. Dar din 21 mai, boxele vor vibra din nou, odată cu prima petrecere a anului, programată aici. Și restul de nouă care vor urma vor fi cu siguranță de neuitat, pentru că vin după doi ani de restricții și petreceri interzise.

”Locația va fi aceeași, la aerodromul Măgura. Vom avea un cort nou. Cel mai important este că revenim la programul din 2019, adică petreceri pe timp de noapte, ceea ce nu am putut face în ultimii doi ani. Avem stabilite datele și DJ-ii care vor veni. Ne așteptăm la un număr mare de persoane, undeva în jurul a 1.200 la fiecare party. Noutatea asta este: distracția revine”, spune Christian Pinciu, reprezentant Backyard.se anunță o vară incendiară la sibiu - backyard, zece petreceri cu dj de top și invitați de marcă

Cei mai buni DJ din România vin la Sibiu

Și pentru ca rețeta să fie una cu succes garantat, cei de la Backyard, ”adună” la pupitru pentru cele zece petreceri, nume deja consacrate din România. Cap de afiș sunt Dirty Nano, Afgo, Slash&Doppe, dar vor fi și concerte. Grasu XXL și Guess Who, vor electriza cu siguranță atmosfera la show-urile lor din această vară de la Sibiu. Prima petrecere este pe 21 mai, iar apoi urmează încă nouă pe 18 iunie, 9 iulie, 23 iulie, 20 august, 27 august, 10 septembrie, 24 septembrie, 8 octombrie și 29 octombrie. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a celor de la Backyard Sibiu.

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu