o femeie și un bărbat, prinși băuți în trafic în rășinari
FOTO arhivă

O femeie și un bărbat au dat nas în nas cu polițiștii în timp ce se deplasau cu mașinile prin Rășinari. Amândoi consumaseră alcool înainte de a se urca la volan.

Primul care s-a întâlnit pe drum cu polițiștii a fost un bărbat de 65 de ani. „La data de 11 martie a.c., în jurul orei 17,30, pe DJ 106A, în afara localității Rășinari, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Rășinari. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Următoarea zi a venit rândul unei sibiene. Aceasta a consumat alcool și s-a urcat la volan. Polițiștii au prins-o spre seară tot în Rășinari. Potrivit oamenilor legii, femeia are 47 de ani. Ea a fost testată cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătoarea auto fiind însoțită la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu