update foto accident cu patru victime la slimnic - o persoană a murit

Un accident rutier a avut loc luni dimineața la ieșire din Slimnic spre Sibiu. Două mașini au intrat în coliziune, iar în urma impactului o persoană a decedat.

UPDATE

Trei autoturisme au fost implicate în accidentul mortal. De vină ar fi un șofer de 30 de ani care a mers cu viteză într-o curbă. El a ieșit cu mașina pe acostament, iar când a vrut să reintre pe drum, a intrat pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară și un TIR.

update foto accident cu patru victime la slimnic - o persoană a murit

„Astfel, din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe DN 14, dinspre Slimnic spre Șura Mare, pe un tronson de drum în curbă periculoasă la dreapta, un șofer în vârstă de 30 de ani a ieșit parțial în afara părții carosabile, pe acostament, iar în încercarea de a redresa autoturismul, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară și un autocamion conduse dinspre Sibiu spre Slimnic”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din păcate, impactul a provocat decesul pasagerului stânga spate, un bărbat în vârstă de 54 de ani, precum și rănirea altor doi pasageri aflați în autoturism, toți ocupanții autoturismului fiind din localitatea Hașag.

update foto accident cu patru victime la slimnic - o persoană a murit

Știrea inițială

La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje Smurd și Saj. Din primele informații, sunt patru victime implicate, una fiind decedată.

VEZI AICI CAUZELE ACCIDENTULUI

“ISU Sibiu a intervenit de urgență pe DN14, ieșirea din Slimnic spre Sibiu cu 2 echipaje SMURD dintre care unul cu medic, un echipaj descarcerare alături de un echipaj SAJ la un accident rutier produs între două vehicule.  Din primele informații sunt implicate 4 persoane dintre care una decedată”, anunță ISU Sibiu.

Intervenția se află în dinamică. Revenim cu informații.

Ultima oră

Comentariul meu