cai salvați din odesa, aduși la sibiu - animalele se află într-un adăpost autorizat

Mai mulți cai salvați din Odesa au fost aduși la Sibiu. Animalele se află într-un adăpost autorizat.

”Convoiul nostru cu ajutoare umanitare, în special hrană pentru căţei şi pisici a ajuns miercuri în Republica Moldova, la vama Palanca. Am intrat în Ucraina s-au descărcate donaţiile în zona Odesa de unde au fost preluaţi nouă cai, patru cai în remorci de câte doi, cinci într-un autovan pentru transportat cai”, spune Iulian Docea, unul dintre cei care au organizat transportul umanitar.
Cinci cai au fost cazaţi într-un grajd de lângă graniţa cu Republica Moldova, aceştia rămânând în Ucraina, iar restul de patru au fost aduşi în România, într-un grajd autorizat din judeţul Sibiu, unde au intrat în carantină, notează adevărul.
„Odată cu caii au sosit şi proprietarele acestora, împreună copii, bunica, căţelul şi pisica! Toată lumea a călătorit în siguranţă şi sunt bine. Drumul a fost în maximă siguranţă dar a durat mult din cauza condiţiilor meteo nefavorabile”, a completat bărbatul din Alba.
„Misiunea noastră a fost îndeplinită, familiile cu toţi membrii bipezi şi patrupezi se bucură de linişte! În Ucraina au mai rămas însă cai şi familiile proprietarilor lor care au nevoie de ajutorul nostru, pentru a fi evacuaţi şi transportaţi în siguranţă la destinaţiile prestabilite, autorizate, din România! Organizăm alt convoi umanitar cu ajutoare de prima necesitate şi hrană pentru animale, dar avem nevoie de sprijinul vostru. Cine poate veni cu noi sau ajuta în vreun fel, îi rog să mă sune la nr. 0731328817”, a mai precizat Iulian Docea.

Ultima oră

Comentariul meu