povestea mariannei podgurskaya una dintre gravidele suprinse de bombardament în maternitatea din mariupol, ucraina
Captura youtube

O lume întreagă a văzut imaginile impactante după bombardamentul rusesc asupra asupra unei maternități din orașul ucrainean Mariupol, din sudul țării. Sunt unele dintre cele mai șocante imagini de până acum din acest război. Protagonista unora dintre aceste imaginii a fost Marianna Podgurskaya, influencer cu 58.000 de fani pe Instagram, pe zona de produse de înfrumusețare.

Marianna Podgurskaya a  apărut în fața camerelor ieșind din maternitatea distrusă cu o sarcină avansată și urme de sânge pe față. Fotografia surprinsă de Evgeniy Maloletka a devenit simbolul unuia dintre cele mai crude episoade ale invaziei ruse.

Potrivit jurnalistei ucrainene Olga Tokariuk, rudele Mariannei au relatat că aceasta a născut ulterior, joi seară, o fetiță.

Apariția Mariannei în filmarea șocantă de după bombardament nu a fost lipsită de controverse. Ambasada Rusiei în Marea Britanie a acuzat-o că a apărut machiată pentru a părea rănită. În mai multe tweet-uri -deja eliminate pentru încălcarea regulilor de Twitter-, a fost citat și ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, care a justificat că atacul a fost asupra unui spitalul care nu era în funcțiune și ar fi fost preluat de „batalionul neo-nazist Azov. “.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AP (@apnews)

Potrivit Yahoo News, ambasada a recunoscut că este însărcinată, dar avea „un machiaj foarte realist”. „În plus, ea nu a putut fi în maternitate în momentul bombardării pentru că batalionul neonazist Azov ar fi ocupat spitalul de mult timp și ar fi spus întregului personal să elibereze locul”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AP (@apnews)

Fotografiile și filmările de la fața locului arată mai multe femei însărcinate ieșind din spital rănite, în mijlocul dărâmurilor . Ucraina a susținut că trei persoane au fost ucise în atac, inclusiv o fetiță de șase ani, în timp ce alte 17, inclusiv personalul spitalului, au fost rănite.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu