video a început weekend-ul ofertelor la târgul de turism și mobilă din sibiu - zeci de „tentații” atractive pentru sibieni

Zeci de produse au fost prezentate începând cu data de 11.03.2022 la prima ediție a Târgului de Turism Expo Sibiu, comercianții întrecându-se în prețuri și oferte. În cadrul acestei ediții, sibienii pot vizita 3 evenimente expoziţionale atractive de unde-şi pot achiziţiona locuinţa mult visată, îşi pot alege mobilier modern direct de la firme producătoare sau importatori recunoscuţi în domeniu.

„În fiecare an ne dorim să venim cu proiecte și evenimente atractive pentru vizitatori și împreună cu partenerul nostru, Redal Expo să oferim un eveniment complex destinat familiilor din Sibiu și nu numai. Surpriza din acest weekend reprezintă prima ediție a Târgului de Turism Expo Sibiu, care vine cu o mulțime de pachete avantajoase pentru vacanțe, City Break-uri, sejururi și excursii oferite în acest sezon. Ofertele sunt din toate categoriile: turism cultural, business, tratament, destinații exotice, aventură” au fost precizările organizatoarei, Ioana Aldea.

video a început weekend-ul ofertelor la târgul de turism și mobilă din sibiu - zeci de „tentații” atractive pentru sibieni

În cadrul Târgului sunt prezenți peste 25 de expozanți, printre ei se numără cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Sibiu, producători autohtoni de mobilier, precum și importatori recunoscuți din domeniu. Aceștia au anunțat promoții și oferte speciale pentru cei care aleg să viziteze târgul în acest weekend.

Pe partea de turism, sunt promovate circuitele interne și externe, începând cu  anul trecut turismul având parte de o „revigorare” față de anul 2020. La circuitele interne prețurile pleacă de la 670 de lei de persoană (circuit de 4 zile, 3 nopți, transport autocar, ghidaj, mic-dejun). Circuitele sunt în Maramureș, Bucovina, Defileul Dunării, Delta Dunării, Munții Apuseni.

video a început weekend-ul ofertelor la târgul de turism și mobilă din sibiu - zeci de „tentații” atractive pentru sibieni

 

„ Pentru circuitele interne se pot folosi și tichetele de vacanță, însă nu și pentru cele externe. Cele mai căutate City Break-uri sunt cele în capitalele europene: Praga, Viena, Paris, Roma. Există circuite cu autocarul, dar și cu avionul.

Pentru familiile cu copii recomand Zakynthos și destinațiile consacrate: Antalya, Egipt.” menționează reprezentantul agenției de turism Air Tour Travel.

În același timp, Asociația Trans Carpatica încearcă să atragă vizitatorii către turismul din zona Văii Făgărașului, fiind vizate diferite activități culturale, artistice. Se produc și diferite obiecte din zona culturală, există și cursuri de inițiere și culturism pentru cei tineri.

Agenția de turism GO ON HOLIDAY propune un early booking axat pe destinații cum ar fi Bulgaria, Egipt și multe altele. Prețurile pentru destinații precum Bulgaria încep de la 241 de euro de persoană. „În funcție de solicitările clientului putem prezenta hoteluri de 3,4 sau 5 stele. Prețuri sunt pentru toate buzunarele.” menționează reprezentantul agenției.

Reprezentanții Abeona SRL aduc în atenția publicului serviciile firmei care beneficiază de beneficiile proiectului european pe care îl implementează, prin cursuri de calificare gratuite pentru persoanele angajate care vor să se califice la locul de muncă. Firma formează lucrători comerciali, patiseri, barmani, agenți de curățenie, agenți dezinsecție, cursuri de infirmiere, brancardieri și multe altele.

De asemenea, Povestea Calendarului este un parc tematic amplasat în Porumbacu de Sus. Parcul conține 12 căsuțe, fiecare reprezentând o lună a anului. În fiecare căsuță are loc câte o activitate tematică- ateliere pentru copii, vânzări de suveniruri. Pentru cei care nu pot ajunge acest weekend la Porumbacu de Sus, organizatorii au pregătit pentru cei mici o replică în miniatură a căsuțelor ce poate fi admirată în cadrul târgului.

Pe parte imobiliară, există două proiecte de blocuri – în Șelimbăr și pe Calea Cisnădiei, dar și câteva proiecte de case în Șelimbăr, Șura, Cisnădie. Pentru compartimentările de două camere prețurile pornesc de la 70. 000 de euro la alb, iar cu 3 camere în jur de 90.000 de euro.

video a început weekend-ul ofertelor la târgul de turism și mobilă din sibiu - zeci de „tentații” atractive pentru sibieni

SZEL-MOB  oferă sibienilor mobilă de lemn masiv pentru toate stilurile și pentru toate încăperile dintr-un cămin. Prețurile diferă în funcție de finisaje și model. „Avem peste 600 de modele, toate prețurile sunt prezente pe site-ul nostru oficial www.rusticboutique.ro de unde clienții își pot alege produsul dorit și vor vedea și prețurile. Exponatele prezente la târg sunt vândute cu o reducere de 8%. Pe site mai există o promoție pentru doamne și domnișoare cu ocazia zilei de 8 martie, toată săptămâna curentă am avut toate produsele cu o reducere de 8%.” menționează reprezentantul agenției.

video a început weekend-ul ofertelor la târgul de turism și mobilă din sibiu - zeci de „tentații” atractive pentru sibieni

La Redal Expo au fost prezentate în acest an o gamă de mese unicat, confecționate manual din materiale reciclate. Mobilierul este confecționat din lemn vechi, iar prețurile încep de la 200 euro în funcție de produs.

Ultima oră

Comentariul meu