răsare încă un lidl în sibiu - este al patrulea din oraș și costă două milioane de euro
foto: arhivă

Lidl construiește încă un supermarket în municipiul Sibiu. Acesta ar fi al patrulea magazin din oraș, iar în viitor un al cincilea se va ridica în zona Trei Stejari. Acest nou magazin se va construi cu două milioane de euro în cartierul Lazaret.

Lidl România construiește un nou magazin în municipiul Sibiu. Acesta se va ridica în cartierul Lazaret, pe strada Henri Coandă, potrivit memoriului de prezentare întocmit pentru obținerea avizelor de mediu de la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Sibiu. 

Terenul de pe strada Henri Coandă este liber de investiții în prezent, nefiind nicio construcție pe el. 

răsare încă un lidl în sibiu - este al patrulea din oraș și costă două milioane de euro

Suprafața totală a terenului este de 10.214 metri pătrați, iar suprafața centrului comercial va avea 2.370 metri pătrați. În zona magazinului se vor crea spații verzi pe o suprafață de 2.655 metri pătrați, iar la fiecare patru locuri de parcare construite se va planta un copac. Lidl va construi aici un supermagazin cu autoservire și anexe utilitare: cameră pentru recepție, depozitare, manipulare, brutărie, platformă ambalaje, spații de depozitare, birou, grupuri sanitare și vestiare. Investiția totală se ridică la 2.000.000 de euro. 

Lidl își propune să construiască hala unde va funcționa magazinul cu un regim de înălțime parter. Compania va realizare drumurile, platformele de staționare și va face și locuri de parcare, 136 la număr, dintre care 6 pentru persoanele cu dizabilități. Magazinul se va construi, după obținerea tuturor avizelor necesare, până în anul 2023. 

În municipiul Sibiu sunt în prezent trei magazine Lidl: două în cartierul Terezian, iar al treilea pe Șoseaua Alba Iulia. Al patrulea se va construi în Lazaret, pe strada Henri Coandă, iar al cincilea este plănuit să fie ridicat în zona Trei Stejari. 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii