mașină înfiptă în stâlp pe strada maramureșului – șoferul beat, dus la spital de un prieten
foto arhivă

Un șofer s-a urcat beat la volan, iar pe strada Maramureșului din Sibiu a făcut accident. Acesta a intrat cu mașina direct într-un stâlp. Omul a plecat acasă, însă mai târziu a fost preluat de un prieten și a fost transportat la spital. Polițiștii l-au testat, iar etilotestul a indicat o valoare de 0,38 mg/l alcool pur.

„La data de 11 martie a.c., în jurul orei 01,00, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Maramureșului spre Șoseaua Alba Iulia, într-o curbă la dreapta, un sibian în vârstă de 26 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp. După producerea evenimentului, conducătorul auto a abandonat autoturismul și a plecat la domiciliu, ulterior, în jurul orei 02,20, fiind transportat la spital de către un prieten”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Testarea șoferului cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii Biroului Rutier Sibiu efectuează cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Ultima oră

Comentariul meu