fc hermannstadt, meci dificil sâmbătă în deplasare cu politehnica timișoara
FOTO Facebook // FC Hermannstadt

În etapa cu nr. 19 din Liga 2, A.F.C.Hermannstadt joacă în deplasare contra celor de la Politehnica Timișoara.

Sibienii ocupă locul 3 în clasament, cu 38 de puncte, în timp ce bănățenii sunt pe locul 15 cu 21 de puncte. În runda precedent, FCH a pierdut pe teren propriu cu U Cluj, coborând astfel o treaptă mai jos în clasament, în timp ce Poli Timișoara a reușit un egal (0-0) în deplasare la Concordia Chiajna. Pentru această confruntare, din lotul sibienilor va lipsi fundașul lateral Alex Negrea, suspendat.

,,Timișoara e o echipă care are problemele ei. Se luptă pentru a strânge cât mai multe puncte ca să aibă liniște în play-out. Noi venim după o înfrângere dureroasă, dar trebuie să lăsăm trecutul și să ne gândim la meciul din prezent. Este un fel de finală pentru că vrem să adunăm cât mai multe puncte  în play-off și în acest mod să vedem cum stăm cu adevărat. Poli Timișoara este o echipă bună, mai ales la fazele fixe. Am fost coleg cu Nicu Croitoru la Licența Pro. Este un antrenor foarte echilibrat și îl felicit pentru tot ce a realizat până acum. Noi ne dorim cele trei puncte, ca de fiecare dată.”, a declarat Marius Măldărășanu, antrenor principal A.F.C.Hermannstadt

Poli Timișoara vs A.F.C.Hermannstadt va avea loc sâmbătă, 12.03.2022, ora 14, pe Stadionul ,,Știința” din Timișoara. Partida va fi transmisă live pe pagina oficială de facebook a A.F.C.Hermannstadt.

Ultima oră

Comentariul meu